Imaláncot indítunk Frigyes, Csaba és Gergő szabadságáért!

Egyre többen állnak ki a 2006 utáni, gyurcsányi koncepciós per áldozataiért! Frigyes, Csaba és Gergő szabadságáért minden este elmondunk egy Miatyánkot, egészen addig, amíg szabadok nem lesznek! Bárki csatlakozhat!

Most 56 és 2006 évfordulóján, megemlékezünk az áldozatokról, akik 56-ban az életüket áldozták értünk és akik 2006-ban csak megemlékezni szerettek volna, aztán lövöldözések és verések közt találták magukat. Sajnos még most is van három áldozata, a gyurcsányi tervnek, hiszen a 15 éve tartó eljárás, még mindig nem ért véget, ezzel borzalmas szenvedést okozva a vádlottaknak és családjaiknak. (Köztük dr. Szücsi Frigyes nemzetközi hírű régész, két kisgyerek apukája és Tián Csaba, termelési vezető, négy kisgyerek apja).

A múlt szenvedései figyelmeztetnek, hogy ne hagyjuk a mai szenvedőket! Sajnos koncepciós perek és ártatlanul bebörtönzött emberek ma is vannak! Még a sértett, Csintalan Sándor is kegyelmet kért nekik!

Mivel mindent megtettünk – a Bizottság az Igazságtételért munkájával, a támogatók kiállásával (nemsokára megosztjuk a listát, sok híres ember állt ki mellettük), hogy szabadok lehessenek, ezért már csak imával tudjuk erősíteni a döntéshozók igazságos itéletét.

Szabadságot a koncepciós per áldozatainak!

Aki személyesen is ki szeretne állni mellettük, jöjjön el november 2-án, 9:00 órára, Kúria Budapest, V. ker. Markó u. 16. fsz. 9. alatti tárgyalóterembe, ahol nyilvános tárgyaláson hozzák meg ellenük az itéletet és utána évekre börtönbe kell vonuljanak, hacsak nem történik csoda a tárgyaláson (elvileg jogilag nem valószínű) és nem kapnak kegyelmet.

info@szabadsagot.com
Minden jog fenntartva!